PROJECT NARVA-EILAND WINT VASTGOEDMARKT NIEUWBOUW PRIJS
JUNI 2016  -  PROJECT HOUTHAVENS 4DEF, BETER BEKEND ONDER DE NOEMER NARVA-EILAND, HEEFT DE PRIJS GEWONNEN "BESTE PROJECTEN VAN DE METROPOOLREGIO AMSTERDAM, CATEGORIE KOOP"
PROJECT UTRECHT KANALENEILAND OP ARCHITECTENWEB
JUNI 2016  -  VAN ONS PROJECT IN UTRECHT KANALENEILAND, IS EEN ARTIKEL ONLINE GEKOMEN OP ARCHITECTENWEB.NL
INTERVIEW SJOERD BERGHUIS
JUNI 2016  -  EEN INTERVIEW MET SJOERD BERGHUIS STAAT ONLINE OP VERSBETON.NL
GEWONNEN PRIJSVRAAG 140 APPARTEMENTEN TE AMERSFOORT
MEI 2015  -  ONS BUREAU IS ALS WINNAAR GEKOZEN VAN EEN BESLOTEN ARCHITECTENSELECTIE VOOR TWEE WOONTORENS VAN TOTAAL 140 APPARTEMENTEN, HOGE KWARTIER TE AMERSFOORT.
HERBESTEMMING DE ADMIRALITEIT IN DIVERSE MEDIA
APRIL 2015  -  DIVERSE MEDIA BESTEDEN OP HUN WEBSITE OF IN HUN FOLDER/NIEUWSBRIEF AANDACHT AAN DE TRANSFORMATIE VAN DIT PROJECT.
WIJZIGING IN DE DIRECTIE VAN KLUNDERARCHITECTEN PER 1-1-2015
JANUARI 2015  -  SINDS 1 JANUARI 2015 WORDT KLUNDER ARCHITECTEN VOORTGEZET DOOR DE VIER PARTNERS IR. RIEN DE RUITER, IR. SJOERD BERGHUIS, ING. ARNOLD DRIESPRONG EN AD HUISMAN.
COR BERG MET PENSIOEN SINDS 1-1-2015
JANUARI 2015  -  SINDS 1 JANUARI 2015 HEEFT COR BERG IN GOED OVERLEG MET ZIJN COLLEGA-PARTNERS ER VOOR GEKOZEN TE GAAN GENIETEN VAN EEN WELVERDIEND PENSIOEN.
DISTRIBUTIECENTRUM NIPPON EXPRESS OPGELEVERD
OKTOBER 2014  -  OP DE MAASVLAKTE TE ROTTERDAM IS ONLANGS EEN NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM OPGELEVERD. HET PROJECT OMVAT IN TOTALITEIT CA. 70.000 M². HET INTERIEUR VAN HET KANTOOR IS OOK GEHEEL DOOR ONS ONTWORPEN.
ARTIKEL ROTTANOVA OP ARCHITECTENWEB
OKTOBER 2014  -  OP DE WEBSITE VAN ARCHITECTENWEB IS EEN ARTIKEL VERSCHENEN WAARIN HET WOONCOMPLEX ROTTANOVA WORDT UITGELICHT. VOOR HET PROJECT IS HET DE PLANNING DAT EIND 2015 GESTART WORDT MET DE BOUW.
WATERRIJK WOERDEN PROJECT VAN DE MAAND
OKTOBER 2014  -  OP DE WEBSITE VAN DAAS BAKSTEEN IS PROJECT WATERRIJK WOERDEN UIGEROEPEN TOT PROJECT VAN DE MAAND OKTOBER. VOOR HET PROJECT IS EEN SAMENWERKING AANGEGAAN MET VVKH ARHCITECTEN.
INTERVIEW MET SJOERD BERGHUIS OVER 'DE VERSCHOLEN GEVEL', DAKTUINEN
SEPTEMBER 2014  -  IN EEN UITGAVE VAN CITYROOFS, 'ROOFS & THE CITY' STAAT EEN INTERVIE MET SJOERD BERGHUIS, WAARIN HIJ HET BELANG VAN DAKTUINEN (EN BINNENTUINEN) BENADRUKT.